Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Active Floor Active Floor

118 275 SEK

Tillfälligt slut - snart i lager
Modell: Max2 Normal Laser
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 104 11
 

Produktinformation

Active Floor

Active Floor- Ett väldigt kul sätt att lära sig!

Vad är Active Floor?

Det är ett interaktivt lärospel som du styr genom att använda fötterna. Detta bidrar till ökad fysisk aktivitet som i sin tur har visat sig vara väldigt positivt för vår kunskapsinhämtning. Att lära på olika vis är en effektiv stategi för att bibehålla elevers intresse och engagemang.

ActiveFloors interaktiva golv består av tre huvudelement:

1.En takmonterad installationsbox eller vår mobila enhet, med inbyggd projektor och dator samt andra hårdvarukomponenter.

2.En kamera som fångar upp rörelserna hos fötterna.

3 Ett vitt vinylgolv som utgör ytan för ditt interaktiva golv.

Till ditt Active Floor finns en licens som kommer fulladdad med pedagogiska spel för alla olika åldrar. Om du vill skapa ditt egna material kan du göra det på bara några minuter. Med en inloggning till ActiveFloors onlineplattform, MyFloor, kan du enkelt utveckla spel med hjälp av vilken mobil enhet eller dator som helst. Du kan enkelt lägga till dina egna texter, bilder och ljud i spelmallarna och därigenom anpassa dina spel för olika åldrar, lärandemål och ämnen. Du kan även ge barnen hemläxor/projekt där de själva ska utveckla sina egna spel.

ActiveFloor ger dig och dina kollegor en kurs i hur ni skapar era egna spel. Det kräver inga speciella IT-kunskaper, bara tre timmar av din tid – sedan är du redo att skapa, kopiera och skapa innehåll för din egen interaktiva undervisning. Våra spelmallar är indelade i olika kategorier och har olika egenskaper. Förutom de hundratals läringsspel som är tillgängliga, finns det också spel som fungerar som ren underhållning eller aktivering. De är särskilt bra för att få in fysisk aktivitet i vardagen.

 

Active Floors olika modeller:

One

ActiveFloor ONE är den idealiska lösningen för förskolor och dagis. Jämfört med PRO och MAX har ONE-lösningen en fysiskt mindre golvyta, vilket inte har stor betydelse för mindre barn.

Pro2Normal

ActiveFloor PRO2 har en större golvyta än ActiveFloor ONE och är därför den idealiska lösningen för skolor, bibliotek, olika barnavdelningar och fritidshem.

Väljer ni till Laser blir tydligheten i bilden ännu skarpare.

Max2 Normal Laser

ActiveFloor MAX är vår modell med laser projektor, har en kraftfullare ljusstyrka och är därför idealisk i ljusa lokaler där det inte finns möjlighet att mörklägga.

Pro2Mirror Flat

Samma golyta som de övriga pro2, men passar för er med lite lägre tak då projektorlådan tar mindre plats.

Mobile Max

En mobil version som möjliggör att flytta runt i olika rum/klassrum eller skolor. Kan vara bra i en skolkoncern som har samma uppdragsgivare, vilket då möjliggör samarbete mellan skolorna.

SportsWall Normal och Laser

Interaktiva golvet förvandlas till en interaktiv vägg med idrottspel och mängder andra rörelseaktiviteter.

Väljer ni till laser så blir bilden skarpare.

 


 
 

Nedladdningar

Modell: Max2 Normal Laser

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.