Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Växla till startsidan
Växla till startsidan

Alega Avantis Värld Skolpaket 1 år

6 750 SEK

Tillfälligt slut - snart i lager
Storlek: En stl

Snabb leverans
30 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 104 11
 

Produktinformation

Avantis Värld Skolpaket 1 år

Världens första digitala utbildningspark
Liksom alla andra nöjesparker är Avantis World uppdelad i länder, med olika zoner och inlärningsscener som elever kan utforska självständigt. Varje inlärningsscen ger en helt uppslukande upplevelse där eleverna kan upptäcka, undersöka och forska som om de var där personligen.

Avantis Värld tar dina elever till platser du aldrig skulle föreställa dig. Från månen, till inuti en växtcell, låter Avantis World dig utforska det omöjliga i ClassVR-headset eller i webbläsaren. Lärande har aldrig varit så roligt.

Varje virtuellt verklighetsland har en omfattande uppsättning utbildningsresurser för att säkerställa att du får ut mesta möjliga av varje lektion. Varje inlärningszon och scen innehåller detaljerad ämnesinformation, 3D, AR-modeller och 360 bilder och videor för att ge kontext till studenten innan utforskningen börjar.

Från VR-innehåll till engagerande läroplansresurser kan Avantis World nås via en webbplats för att ge eleverna allt de behöver för att lära sig om ett ämne i klassrummet eller till och med på distans.

Avantis World innehåller också en omfattande uppsättning rapporterings- och bedömningsverktyg som utformats speciellt för att spara lärares tid. När eleverna arbetar genom utbildningsaktiviteter och frågesporter spåras och registreras deras framsteg och resultat. Allt från ett enkelt webbgränssnitt kan lärare enkelt identifiera områden där eleverna kan behöva ytterligare stöd eller hjälp och kan skapa ytterligare lektionsplaner när så är lämpligt.

Med Avantis World spelar det ingen roll var dina elever är, eller vilken enhet de har tillgång till, du kan samarbeta och undervisa med oöverträffad lätthet. Från klassrummet eller fjärråtkomst kan varje modell för undervisning och lärande stödjas. Samla eleverna för en guidad lärarstyrd session eller låt dem vandra fritt i temaparken för att upptäcka och lära i sin egen takt. Studenten kan lära sig i grupp eller till och med uppleva den fantastiska temaparken uteslutande på egen hand, valet är ditt.

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.