Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Växla till startsidan
Växla till startsidan

Alega Boyles Lag - Digital

1 628 SEK

Finns i lager. Levereras vanligtvis inom 2 arbetsdagar.
Storlek: En stl

Snabb leverans
Ångerrätt till och med 2023-01-12
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 104 11
 

Produktinformation

Boyles Lag - Digital

Denna digitala tryckmätare med tillbehör är ett sätt att relativt enkelt men noggrant visa Boyle's lag. Volymen kan minskas eller ökas med hjälp av en 2,5 ml spruta ansluten till en digital trycksensor. Sensorutgången är kalibrerad för att visa trycket i kPa på den lättavlästa LCD-skärmen. Det finns en mätbar tryckförändring för varje 0,1 ml volymförändring, vilket gör det möjligt att ta många datapunkter och en rita en plot för att bekräfta Boyle's lag.

För demonstrationsändamål tillhandahålls också två 4 mm uttag för att tillåta tryckavläsningen att visas på en voltmeter (medföljer ej).

Levereras med extra slang för att möjliggöra användning av en större spruta vid behov. Levereras också med fullständiga instruktioner på engelska samt ett 9V batteri.

Mått: 130x100x60 mm
Vikt: 0,7 kg

OBS! Alega är godkänd distributör av produkter från brittiska Lascells vilket innebär att ni kan beställa allt från deras hemsida (www.lascells.com) genom oss. Ring eller mejla för prisuppgift och leveranstid. Lascells är unika genom att de tillverkar nästan alla produkter själva.

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.