Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Alega Elektrobrännare - Serenit

3 625 SEK

Finns i lager. Levereras vanligtvis inom 2 arbetsdagar.
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 104 11
 

Produktinformation

Elektrobrännare - Serenit

En elektrobrännare för uppvärmning av reaktioner i labbet. Denna brännare är ett säkert alternativ till Bunsenbrännare utan gas och kan användas vid laborationer i skolor. Elektrobrännaren har även ett stativ för enkel montering av provrör och prober.

Elektrobrännare börjar bli allt vanligare ute på skolorna. De är säkra och ekonomiska, och så slipper man gasbehållare och trasiga slangar. Temperaturen på brännarens spiral ställs in med en termostat. I brännarens centrum strömmar en het luftström upp genom gallret. Denna brännare kan värma 100 ml vatten från 30 till 100 grader på cirka 2,5 minuter. Uppvärmningszonen kan också användas för att tända och förbränna olika material genom att initiera tändning genom att nudda värmespiralen med materialet i fråga (med försiktighet).

På brännaren finns en stativstav där man kan man montera en stativklämmare för t.ex. mätprober och provrör. Stativet kan monteras i de fyra hörnen på brännaren och kan användas vid t.ex. destillering. Serenitbrännaren är låg och har halkfria kuddar för att stå stabilt. Den är också stapelbar vilket sparar utrymme. Temperatur ställs in med en ratt, och ström- och värmeindikator finns.

Effekt: 500 W
Max temperatur: 700 °C. Spiralens maxtemperatur: 800 °C. Automatiskt överhettningsskydd.
Säkring: 3,15 A, trög.
Stativstavens längd: 27 cm, diameter: 8 mm.
Värmeplattans diameter: 15 cm.
Mått: 28x18x12 cm.

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.