Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Amsta Hink med pip och lock i rostfritt stål (syrafast)

5 345 SEK

Tillfälligt slut - snart i lager
Volym: 10 l
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 104 11
 

Produktinformation

Hink med pip och lock i rostfritt stål (syrafast)

Raka cylindriska hinkar med pip i storlek 10-20L i högpolerad finish. Kärlen är graderade invändigt. Rund grepe som bärhandtag och förstärkta med bottenband. Levereras med lock.

Hinkar

Ta del av Amstas sortiment av rostfria hinkar. Många kunder föredrar ofta dessa hinkar för dess enastående hållbarhet och höga kvalitet. Rostfria hinkar används främst till förvaring och transport, speciellt när det gäller vätskor och pulver. Dessa rostfria hinkar har blivit särskilt populära inom branscher som kem- och läkemedelsindustrin, tack vare deras robusthet och utmärkta motståndskraft mot korrosion. Alla amstas standardprodukter har en ytfinhet med ett RA-värde mindre än 0.2 och levereras med en polerad yta.

Amstas historia

Amsta startade redan 1946 i Kolbäck av två delägare som tidigare jobbat tillsammans med liknande tillverkning. Genom de tre delägarna fanns kunskap inom både produktion och administration. Den största produkten var i början en modifierad så kallad FINA-kanna som var väldigt populär under 40- och 50-talet. Vi fortsätter med stilren design och är stolta över att vi fortfarande har med återkommande kunder sedan starten!

När nästa generation skulle ta över köptes resterande aktier i företaget av majoritetsägaren som drev företaget i egen regi fram till 2005 då hela företaget såldes till Idesta i Eskilstuna. Kort därefter övegick verksamheten till Idestas lokaler i Eskilstuna där det idag driver det vidare.

Volym: 10 l

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.