Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Amsta KEM-TEK skopa

2 291 SEK

Tillfälligt slut - snart i lager
Volym: 0,5 l
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 104 11
 

Produktinformation

KEM-TEK skopa

Skopor tillverkade för att hantera t.ex. kemikalier. Tillverkade av 1,0 mm syrafast rostfri plåt (EN1.4404). Helsvetsade med lödda handtag utan glipor för smutsgömmor.

Skopor

Dessa är vanliga inom branscher som läkemedelsindustrin, kemindustrin och livsmedelsindustrin. Kunderna använder dem bland annat till förflyttning av pulver, kemikalier och piller.

Amstas historia

Amsta startade redan 1946 i Kolbäck av två delägare som tidigare jobbat tillsammans med liknande tillverkning. Genom de tre delägarna fanns kunskap inom både produktion och administration. Den största produkten var i början en modifierad så kallad FINA-kanna som var väldigt populär under 40- och 50-talet. De fortsätter med stilren design och är stolta över att de fortfarande har med återkommande kunder sedan starten!

När nästa generation skulle ta över köptes resterande aktier i företaget av majoritetsägaren som drev företaget i egen regi fram till 2005 då hela företaget såldes till Idesta i Eskilstuna. Kort därefter övegick verksamheten till Idestas lokaler i Eskilstuna där det idag driver det vidare.

Volym: 0,5 l

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.