Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

BMS Microscopes Stereolupp BMS Junior, barnmikroskop

925 SEK

Finns i lager. Levereras vanligtvis inom 2 arbetsdagar.
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 104 11
 

Produktinformation

Stereolupp BMS Junior, barnmikroskop

Perfekt stereolupp till nybörjare. Den någorlunda låga förstoringen (20x) gör instrumentet hanterbart för ovana barnhänder. Passar bra för observation av mineraler, insekter och andra kryp, växter, svampar, mynt och mycket mycket mer!

BMS Junior stereoluppen passar utmärkt till yngre barn - den är lättanvänd ner till 5 år (med hjälp av vuxen) utan tidigare kunskap om mikroskop. Stereomikroskopet passar i finlekrummet. Den robusta konstruktionen gör det tåligt i barnahänder (från 9 år utan vuxen efter tillräcklig introduktion). Förstoringen är fast, 20x, vilket gör det billigt och lätt att hantera. 20x förstoring lockar fram många detaljer du aldrig sett och introdcerar dig i en helt ny värld. Ta in växter, djur, stenar m.m. Eller det mesta du kan hitta i ditt hem. Att det inte går att byta förstoring begränsar förstås frihetsgraden en aning.

Ingår:

  • dammhuv,
  • svart/vit underlag 50 mm,

Mått: 17 x 27 cm (BxH)

Leverantörsfakta
Breukhoven har 80 års erfarenhet av undervisningsoptik och medicinsk optik för klinisk användning. Utveckling, kvalitetskontroll, försäljning och service sköts av ett team på 20 engagerade och drivna optikproffs. Breukhoven har sitt säte i Nederländerna.

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.