Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Orion Telescope Observers Guide

260 SEK

Tillfälligt slut - snart i lager
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 104 11
 

Produktinformation

Telescope Observers Guide

En måste-ha-guide för både nybörjare och mer erfarna amatörastronomer som vill lära sig mer om att observera natthimmelens många underverk med ett teleskop. Boken tar upp över 60 himmelska föremål du kan se med hjälp av ett litet teleskop.

Telescope Observers Guide. Författare: Bartlett, Richard J.

Författaren Richard J. Bartlett leder dig på en detaljerad rundtur över natthimlen när han beskriver över 60 fascinerande astronomiska föremål som lätt kan ses med ett litet teleskop. Den här boken guidar dig till fantastiska kosmiska fenomen, inklusive planetariska, utsläpps- och reflektionsnebulor; dubbla och flera stjärnor; öppna och klotformade stjärnkluster, Andromedagalaxen och mycket mer. Med en hel informationssida för varje intressant objekt hjälper Orion Telescope Observer's Guide dig inte bara att hitta och observera dessa föremål, den beskriver också vad du ser så att du kan uppskatta dina stjärnskådande upplevelser till fullo. En kart- och sökviddsvy av varje objekt ingår, liksom skildringar av vad du kan förvänta dig att se i teleskop okularet.

Den här grundliga guiden för att observera natthimlen inkluderar också säsongsbetonade stjärnkartor (utformade för 40 ° latitud) som visar vilka konstellationer som kommer att vara synliga under hela året. Orion Telescope Observer's Guide med 174 sidor är full av intressant information om de olika himmelska föremålen du kommer att se, viktiga tips och tricks som hjälper dig att stjärnskåda som ett proffs, en ordlista med astronomiska termer och detaljerad bilaga. Boken innehåller också en serie tomma observationsloggar så att du kan registrera dina egna observationer.

Medan den är skriven med nybörjaren i åtanke är Orion Telescope Observer's Guide också en måste-ha-guide för mer erfarna amatörastronomer som vill lära sig mer om att observera natthimmelens många underverk med ett teleskop.

Specifikationer:

  • Information och vägledning för över 60 himmelska föremål att observera i ett litet teleskop
  • Packad med användbara tips och tips för att utforska stjärnkluster, flera stjärnor, nebulor och till och med Andromedagalaxen
  • Användbara resurser för varje objekt inkluderar en karta, sökarens omfångsvy, skildring av vad du kan förvänta dig att se i ditt teleskop okular och mer
  • En grundlig guide till natthimlen för stjärnkikare på alla nivåer, från nybörjare till mer erfarna amatörastronomer
  • Mjuk pärm
  • 174 sidor
Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.