Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Amsta Tillbringare i rostfritt stål (syrafast)

1 606 SEK

Tillfälligt slut - snart i lager
Volym: 1,5 l
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 104 11
 

Produktinformation

Tillbringare i rostfritt stål (syrafast)

Högkvalitativa raka graderade mensurer. Silverlödda handtag för att undvika springor och smutsgömmor och därmed tillgodose högsta krav på hygien.

Tillbringare & Mensurer

Ta del av Amstas tillbringare och mensurer. Många av kunderna använder dessa främst till för att förvara och mäta pulver, vätska, kemikalier m.m. Vanligt inom livsmedel-, kem- och läkemedelsindustrin.

Amstas historia

Amsta startade redan 1946 i Kolbäck av två delägare som tidigare jobbat tillsammans med liknande tillverkning. Genom de tre delägarna fanns kunskap inom både produktion och administration. Den största produkten var i början en modifierad så kallad FINA-kanna som var väldigt populär under 40- och 50-talet. De fortsätter med stilren design och är stolta över att de fortfarande har med återkommande kunder sedan starten!

När nästa generation skulle ta över köptes resterande aktier i företaget av majoritetsägaren som drev företaget i egen regi fram till 2005 då hela företaget såldes till Idesta i Eskilstuna. Kort därefter övegick verksamheten till Idestas lokaler i Eskilstuna där det idag driver det vidare.

Volym: 1,5 l

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.