Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Alega Time Timer Max

2 250 SEK

Finns i lager. Levereras vanligtvis inom 2 arbetsdagar.
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 104 11
 

Produktinformation

Time Timer Max

Time Timer Max – Ett flexibelt tidshjälpmedel för klassrummet eller på arbetsplatsen!
Byt ut urtavlan som du önskar genom att vrida på ett vred på baksidan för att ändra tidsmängden som ett helt varv på urtavlan motsvarar. Det ingår 8 inställningar på baksidan, 3 tvåsidiga skivor med 5/15 min, 30/60 min,
120 min/tom skiva. 3 uppsättningar markörer och ett konsolmontering. Den kan stå på egen hand eller du kan hänga upp den på väggen.

Fördelar med Time Timer® MAX:
Gör det enkelt att förstå begreppet "förfluten tid" och "återstående tid", vilket skapar mindre stress mellan övergångar från lektionstid till rast eller mellan nya uppgifter. Dela upp individuella uppgiften eller gruppprojekt i hanterbara, visuella tidssegment. Genom konsekvent användning har man även sett att den minskar ljudnivåerna i gymnastiksalen eller klassrummet. Fördelen med MAX är att den är så stor, 44x44 cm att den kan ses av hela klassrummet, gymmet eller cafeterian. Den kan också användas hemma för att förenkla vardagsrutinerna.

Time Timer® MAX-funktioner:
Patenterad röd skiva som i takt med att tiden räknar ner, försvinner. Det ingår ljudnivåer på 3 olika nivåer. Tyst, måttlig eller hög. Fristående eller väggmonterade alternativ, whiteboard eller kartskena. 1 fäste ingår. Certifierad enligt EMC-direktivet 2004/108/EC, gällande produkters elektromagnetiska kompabilitet.

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.