Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Alega Time Timer Medium med magneter

688 SEK

Finns i lager. Levereras vanligtvis inom 2 arbetsdagar.
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 104 11
 

Produktinformation

Time Timer Medium med magneter

Time Timer medium med magneter (2020) är en uppdaterad variant av klassikern och favoriten i klassrummet i storleken 20 x 20 cm.

Tidsuppfattning för alla
Time Timer medium kan användas när våra vanliga tidsbegrepp är alltför abstrakta. Om man inte förstår den vanliga klockan är det svårt att veta när en händelse ska inträffa eller en aktivitet påbörjas. På samma sätt kan Time Timer ge en känsla för hur länge en aktivitet ska pågå. Med en Time Timer ges god möjlighet att hantera och förstå tid samt att lära sig tidsbegrepp, vilket gör den lämplig för många olika funktionshinder och åldrar.

Med en Time Timer kan man genom att dra tidsplattan till önskad tid lätt ställa in tiden. Den startar direkt och avger en ljudsignal när tiden är slut. Maximal tid är 60 minuter. Klockan går tyst och siffrorna är extra stora och tydliga.

Time Timer medium med magneter
Denna nya variant av Time Timer medium har magneter på baksidan. Det gör att det går perfekt att sätta upp på en whiteboard, kylskåpet eller annan magnetisk yta. Den går även att sätta upp väggen eller ställa på ett bord och kan därmed ersätta eller komplettera den vanliga väggklockan. Framför urtavlan finns ett transparent plexiglas som skyddar timern och gör den lättare att hålla ren.

Whiteboard-kort medföljer!
När du beställer produkten får du med ett whiteboard-kort som du kan fästa på ovansidan av timern. Där kan du skriva eller rita bildstöd som hjälper användaren att minnas vad tiden som räknas ner avser, eller en kort instruktion om en uppgift. Med bildstöd blir det ännu mer konkret vad ditt tidshjälpmedel visar.

Märkning
Certifierad enligt EMC-direktivet 2004/108/EC, gällande produkters elektromagnetiska kompabilitet.

Tillverkare
Time Timer tillverkas av det amerikanska företaget Time Timer LLC. Grundaren och ägaren Jan Rogers uppfann Time Timer då hennes egen dotter växte upp och hade svårt att förstå tidskonceptet. Dottern frågade hela tiden sin mamma hur lång tid det var kvar innan hon behövde vara färdig.

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.