Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Alega Time Timer MOD

625 SEK

Tillfälligt slut - snart i lager
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 104 11
 

Produktinformation

Time Timer MOD

Time Timer MOD visualiserar tid med hjälp av en röd skiva som minskar i storlek allt eftersom tid passerar. Time Timer MOD skiljer sig från övriga modeller av Time Timer genom att man kan byta färg på höljet. Den har även samma transparenta skydd framför urtavlan som Time Timer Plus!
Storlek: 8,9x8,9 cm

Certifierad enligt EMC-direktivet 2004/108/EC, gällande produkters elektromagnetiska kompabilitet.

Time Timer MOD är den senaste modellen av Time Timer och en mindre variant av Time Timer Plus, som vann Teachers’ Choice Award 2014. Time Timer MOD är en efterlängtad modell av Time Timer som har utbytbara höljen i silikon. De ger ett bättre skydd om man råkar tappa sin Time Timer i golvet, men framförallt kan användaren nu anpassa sin klocka med höljen i fyra olika färger!

Standardhöljet är gråsvart, men som tillval finns höljen i färgerna ljusblått, limegrönt samt rosa/lila.

Time Timer MOD hjälper till med att både begränsa och hålla ut en aktivitet och är ett praktiskt tidshjälpmedel i både klassrummet såväl som hemmet. Den kan användas när våra vanliga tidsbegrepp är alltför abstrakta.

Om man inte förstår den vanliga klockan är det svårt att veta när en händelse ska inträffa eller en aktivitet påbörjas. På samma sätt kan Time Timer MOD ge en känsla för hur länge en aktivitet ska pågå. Med Time Timer MOD ges god möjlighet att hantera och förstå tid samt att lära sig tidsbegrepp, vilket gör den lämplig för många olika funktionshinder och åldrar.

Time Timer MOD ställs enkelt in genom att dra tidsplattan till önskad tid. Den startar direkt och avger en ljudsignal när tiden är slut. Maximal tid är 60 minuter. Klockan går tyst och siffrorna är extra stora och tydliga. Time Timer MOD har även ett stabilt handtag, vilket gör det lätt att bära den med sig.

Time Timer MOD har samma typ av transparenta plexiglas framför urtavlan som Time Timer Plus, vilket gör den lite extra tålig jämfört med t.ex. Time Timer pocket. I skolmiljö rekommenderar vi därför Time Timer MOD framför t.ex. Time Timer pocket. För vägghängda klockor rekommenderar vi Time Timer Large.

Time Timer MOD har en lagom storlek som gör att den passar perfekt att ta med sig. Likt övriga Time Timer kan den vara till stor hjälp för personer med svårigheter att uppfatta tidskonceptet och hur lång tid som har passerat i t.ex. duschen, vid datorn eller frukostbordet.

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.