Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Alega Time Timer TWIST

438 SEK

Finns i lager. Levereras vanligtvis inom 2 arbetsdagar.
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 104 11
 

Produktinformation

Time Timer TWIST

90-minuters TWIST® är ett lättanvänt verktyg för tidshantering, perfekt för barn och vuxna!
Vrid den yttre ringen tills du kommer till önskad tid och tryck sedan på playknappen. En digital display visar hur mycket tid som återstår. Med magneten på baksidan fäster du TWIST® var som helst. Anslut den enkelt till de flesta metalliska ytor från kylskåp och arkivskåp till whiteboard i ditt klassrum.

90-minuters Time Timer TWIST® är en tyst och mångsidig timer som hjälper till att göra alla typer av vardagliga uppgifter enklare och mer produktiva.
Hemma använder du TWIST® för allt från att hålla tid på barnens morgon- och kvällsrutiner till att tidsbestämma hemläxor och skärmanvändning. I klassrummet är det bra för allt från tidtagning och nedräkning på prov till tidsätta gruppaktiviteter för att hjälpa barn med speciella behov att hålla sig till uppgift. På kontoret, används den för att hålla reda på presentationer, teambyggande aktiviteter och mer.

Fördelar:
Allt som krävs är en snabb vridning för att ställa in denna timer i upp till 90 minuter och tryck sedan på playknappen. En magnet på baksidan gör det enkelt att sätta TWIST direkt där du behöver den. Fäst Time Timer TWIST på whiteboard i ditt klassrum så att den är klar att använda när som helst

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.