Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Amsta Transportflaska med lock och pip (rostfri)

6 884 SEK

Tillfälligt slut - snart i lager
Volym: 20 l
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 104 11
 

Produktinformation

Transportflaska med lock och pip (rostfri)

Trycksvarvade flaskor med lock och pip. Över pipen sitter separat pip-lock fixerat med gångjärn. Flaskorna är trycksvarvade i ett svep i 1mm rostfri plåt och högpolerad finish. Levereras med bärhandtag och förstärkt bottenband.

Transportflaskor

Ta del av Amstas sortiment av transportflaskor. Dessa flaskor är även kända under andra benämningar såsom rostfria kannor och rostfria mjölkkannor hos en del av våra kunder, närmare bestämt jordbruksindustrin. Inom sektorer som livsmedel, kem och läkemedel har dessa produkter blivit högt värderade. Kunder har uttryckt sin uppskattning för deras mångsidighet och hållbarhet. Vare sig det gäller pulver, vätskor eller andra material, erbjuder Amstas transportflaskor, rostfria kannor eller mjölkkannor en pålitlig lösning för förvaring och transport. Alla Amstas standardprodukter har en ytfinhet med ett RA-värde mindre än 0.2 och levereras med en polerad yta.

Amstas historia

Amsta startade redan 1946 i Kolbäck av två delägare som tidigare jobbat tillsammans med liknande tillverkning. Genom de tre delägarna fanns kunskap inom både produktion och administration. Den största produkten var i början en modifierad så kallad FINA-kanna som var väldigt populär under 40- och 50-talet. De fortsätter med stilren design och de är stolta över att vi fortfarande har med återkommande kunder sedan starten!

När nästa generation skulle ta över köptes resterande aktier i företaget av majoritetsägaren som drev företaget i egen regi fram till 2005 då hela företaget såldes till Idesta i Eskilstuna. Kort därefter övegick verksamheten till Idestas lokaler i Eskilstuna där det idag driver det vidare.

Volym: 20 l

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.